طرز تهیه پاستای گیاهی : گاهی اوقات تمایل داریم یک غذای گیاهی بخوریم که فوری مهیا گردد . در برخی موارد هم گوشت در خانه موجود نداریم و میخواهیم با چند ماده ساده یک غذای خوشمزه برای یک وعده غذایی درست کنیم . پس بیایید با ما در
بلاگ فرنون از زبان سرآشپز بشنویم که چگونه می توان یک پاستای گیاهی درست نمود و شیوه آماده سازی پاستای گیاهی بهچهنحو خواهد بود ؟
همین الان کافه فرنون رو برای داشتن یه روز پرخاطره رزرو کن :
رزرو کافه
طرز تهیه پاستای گیاهی
مواد مورد نیاز
پاستا پنه ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
روغن به اندازه بابطبع
مخلوط سبزیجات ۱۰۰ گرم (ذرت ، هویج ، نخود فرنگی)
گرانول سیر ۱ قاشق چای خوری
خامه ۱۰۰ گرم
نمک ۰ .۵ قاشق چای خوری
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
فلفل سیاه ۰ .۵ قاشق چای خوری
عصاره مرغ ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستای گیاهی
شیوه آماده سازی پاستای گیاهی
اول پاستاها را در آب جوش میریزیم و به اندازه کم نمک و روغن به آن افزون می نماییم.
اکنون برای سس پاستا یک میزان روغن در تابه میریزیم .
بعد از ۳ تا ۴ دقیقه ، سبزیجات را افزون می نماییم.
به این بخش که رسیدیم و سبزیجات نیمه پز شد عصاره مرغ را افزون خواهیم کرد .
پس از مدتی تفت دادن ، خامه را افزون می نماییم و سپس فلفل سیاه را برای رایحه خوب تر بکارگیری میکنیم
برای چاشنی مدیترانه ای ، اندکی گرانول افزون خواهیم کرد
حالا پاستاها را افزون نمائید و سرانجام پارمزان را روی مواد بریزید
پاستا ما روبراه شده . نوش جان
لازم به ذکر خواهد بود کافی شاپ فرنون ، با یک منوی فرنگی جامع ، اقسام پاستاها همچون آلفردو ، پستو و … را داراست . کافی می باشد راهی
کافی شاپ شوید و این پاستا های خوشمزه را سفارش دهید .
کافه فرنون یک کافه خاص بهترین کافی شاپ تولد تهران و بهترین کافی شاپ توانیر ونک با انواع غذاهای متنوع و نوشیدنی های گرم و سرد پذیرای شما عزیزان می باشد.
بهترین کافه های تهران | بهترین کافه های تهران برای قرار عاشقانه | بهترین کافه های ولیعصر | بهترین کافی شاپ توانیر ونک | بهترین کافی شاپ تولد تهران