نحوه تهیه قهوه لاته : طرز تهیه یک قهوه لاته خوشمزه و خونگی با ما همراه باشید در کافه فرنون
مواد مورد نیاز برای قهوه لاته
• اسپرسو 1/3 واحد اندازه گیری
• شیر فارغ از چربی یا این که 2 درصد
• پودر کاکائو برای تزیین
قهوه لاته چه میباشد ؟ یک کدام از گونه های قهوه خوشمزه و عالی، امروز نوبت روش تهیه قهوه لاته ست. مواد تشکیل دهنده قهوه لاته ؛ قهوه اسپرسوی دم کرده، شیر و طعم دهنده های دلخواه میباشد.توی این روشی که به دنبال با هم انجامش میدیم، شما نیازی بوسیله خاصی ندارین. در واقع این نحوه منحصر کساییه که دوست دارن خودشون توی خونه قهوه رو تهیه و تنظیم کنن، البته وسایل حرفه ای در دسترسشون وجود ندارد.
توی این فرمان ما مقدار مواد نخستین رو گزینش نکردیم زیرا بستگی به خودتون داره.البته سفارش میشه مقدار شیری که فراهم می کنین، دو برابر مقدار اسپرسو باشه.اما این که چه قدر از شیر رو به قهوه اضافه می کنین به ذائقه خودتون متعلق میباشد. همین طور افزودن مواد شیرین کننده هم به طور کامل ذوق وسلیقه ای به حساب میاد. این طریق یه راهکار عالی برای معدود کردن هزینه کسانیه که روزمره مقدار متعددی قهوه لاته مصرف می کنن. پس چه در تنظیم قهوه ماهر هستین و چه مبتدی و تازه کار، ازتون دعوت میکنیم با طریق تهیه و تنظیم این نوشیدنی گرم و دلچسب همپا ما باشین.
نحوه تهیه و تنظیم قهوه لاته
مرحله اولیه: فراهم سازی قهوه برای لاته
قهوه اسپرسو یا این که قهوه دم کرده و غلیظ را فراهم نمایید. برای این مرحله میتوانید از دستگاه اسپرسو ساز به کار گیری فرمائید.ترجیحا قهوه نباید خیلی رقیق باشد. ترازو اسپرسو قادر است یک سوم واحداندازه گیری باشد. ولی باز هم به خودتان بستگی دارد.
نحوه تهیه قهوه لاته
مرحله دوم: به کف آوردن شیر
شیر را در یک پارچ یا این که استکان در دار بریزید. نیمی از استکان را با شیر مالامال فرمایید.درب جام را بگذارید و آن را با بیشترین شدتی که میتوانید حرکت دهید. شیر بایستی کف دار گردیده و وسعت آن دو برابر گردد.این فعالیت را برای 30 تا 60 ثانیه ادامه دهید.
مرحله سوم: قرار دادن شیر در مایکروویو
درب پیاله را بردارید. پیاله شیر را در مایکرویو به بازه سی ثانیه و فارغ از در قرار دهید.حرارت مایکروویو امداد می نماید کف تا بالای شیر بیاید و اثبات بماند.
نحوه تهیه قهوه لاته
مرحله چهارم: ریختن قهوه در فنجان
دراین مرحله از تهیه و تنظیم قهوه لاته بایستی اسپرسو یا این که قهوه ای که فراهم نموده اید را در فنجان آیتم نظرتان بریزید.بهتر میباشد فنجانی که تعیین میکنید وسیع و با دهانه پهن باشد.
مرحله پنجم: اضافه کردن شیر به قهوه لاته
یک قاشق گسترده بردارید. شیری که در مایکروویو گرم نموده اید را در قهوه بریزید.مقدار شیری که اضافه میکنید به خودتان بستگی دارد. از یک قاشق گسترده به کارگیری فرمائید تا از آمدن فوم روی شیر به قهوه خودداری نمائید.
نحوه تهیه قهوه لاته
مرحله ششم: قرار دادن فوم روی قهوه (1)
اکنون به امداد قاشق هر چه قدر دوست دارید از فوم روی قهوه خویش قرار دهید.
مرحله هفتم: قرار دادن فوم روی قهوه (2)
با قاشق دوم فوم را از روی قاشق نخستین خالی کرده و به روی قهوه لاته منتقل فرمایید. این عمل را تا حدی که ترجیح می دهید ادامه دهید.
نحوه تهیه قهوه لاته
مرحله هشتم: تزیین لاته
در شرایطی که رغبت دارید میتوانید برای تزیین لاته پاره ای پودر کاکائو یا این که پودر جوز هندی روی فوم بپاشید. گوارای وجود.
نکات کلیدی تنظیم قهوه لاته
– در حالتی که دوست دارید قهوه شما مقداری مزه دار یا این که شیرین گردد، میتوانید سیروپ دلخواهتان را پیش از افزودن فوم، همراه با اضافه کردن شیر گرم، در قهوه بریزید.
– میتوانید به لاته یک قاشق چایخوری وانیل یا این که اسانس بادام هم اضافه نمایید.سس کارامل یا این که شربت افرا هم این نوشیدنی را خوشمزه تر می نماید.