طرز تهیه قهوه ترک مثل خود ترکیهایها با ما همراه باشید در
فرنون بلاگ
همین الان کافه فرنون رو برای داشتن یه روز پرخاطره رزرو کن :
رزرو کافه
مرحله اول
در روش آماده سازی قهوه ترک در شروع بایستی اندازه آب مورد احتیاج را معلوم نمائید . بدین مقصود به اندازه هر فنجان قهوهای که لازم دارید آماده نمائید ، ۱ فنجان آب ( توسط فنجان سرو قهوهتان) داخل قهوه جوش بریزید . یا چنانچه گنجایش قهوه جوش خویش را میدانید و به همان مقیاس مورد نظر شماست قهوه تهیه بکنید ، کفایت می کند تا پایین بخش پرچ گشته دسته به بدنه قهوه جوش آب بریزید .
توجه نمایید که در قهوه ترک به کف حاصل از جوش آمدن قهوه احتیاج داریم و از آنجایی که قهوه جوش نمیتواند کف را در خودش مهار نماید ، امکانپذیر خواهد بود قهوه سرریز گردد و روی اجاق گاز بریزد؛ پس برای اینکه از این مساله خودداری گردد ، بیشتر از حد در قهوه جوشتان آب نریزید و اندکی جا برای کف قهوه در نگرش بگیرید .
طرز تهیه قهوه ترک مثل خود ترکیهایها
مرحله دوم
اکنون به اندازه هر شخص یک قاشق مربا خوری سر پُر پودر قهوه ترک داخل قهوه جوش بریزید ، درصورتیکه قصد دارید قهوهتان غلیظتر گردد قادر خواهید بود این میزان را اندکی زیادتر نمائید .
ذکر این مساله تهی از لطف نخواهد بود که اضافه کردن شکر در این بخش افزون بر شیرینی موجب صلابت کامل تر قهوهتان هم خواهد شد . پس چنانچه بخواهید مزه قهوه شما شیرین باشد حتما باید در این بخش شکر را هم به قهوه افزون نمائید .
طرز تهیه قهوه ترک مثل خود ترکیهایها
مرحله سوم
پس از افزون نمودن پودر قهوه و شکر محلول را خیلی خوب هم بزنید تا درست یکدست گردد و پودر قهوه به شکل گلوله ای وجود نداشته باشد .
طرز تهیه قهوه ترک مثل خود ترکیهایها
مرحله چهارم
قهوه جوش را بر روی شعله آهسته قرار دهید و به مقدار ۳ -۴ دقیقه صبر نمایید . همینطور که قهوه داغتر می گردد کف سیاهی آغاز به برآمدن می نماید . در این دقیقه قهوه جوش را از روی حرارت بردارید تا کف اندکی فروکش نماید پس از سپری شدن 10 ثانیه مجدداً قهوه جوش را بر روی حرارت بگذارید و صبر نمائید تا مجدد کف به دهانه ظرف برسد .
طرز تهیه قهوه ترک مثل خود ترکیهایها
نکته : برای صلابت زیادتر قادر خواهید بود این اقدام را دو یا سه دفعه اعمال کنید ، این عمل سبب می گردد آب بسیاری بخار گشته و قهوه با آب زیادتر ترکیب گردد .
باید دقت کنید که این کف برای آماده سازی قهوه ترک ارزش فراوانی خواهد داشت زیرا در سرو قهوه ترک الزاماً باید حتماً روی آن کف قهوه وجود داشته باشد .
مرحله پنجم
کف به وجود آمده بر روی قهوه جوش را با بکارگیری از قاشق مرباخوری در فنجانهای قهوه بریزید و پس از اجرای این عمل قهوه را از دهانه قهوه جوش به داخل فنجانها بریزید . با اجرا این عمل قهوه ترک پرمایه و دلپذیر شما مهیا شده و قادر خواهید بود آن را برای سرو روبراه نمائید .
کافه فرنون یک کافه خاص بهترین
کافی شاپ تولد تهران و بهترین کافی شاپ توانیر ونک با انواع غذاهای متنوع و نوشیدنی های گرم و سرد پذیرای شما عزیزان می باشد.
بهترین کافه های تهران | بهترین کافه های تهران برای قرار عاشقانه | بهترین کافه های ولیعصر | بهترین کافی شاپ توانیر ونک | بهترین کافی شاپ تولد تهران