طرز تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات : متدی که ما قصد داریم برای تدارک قهوه اسپرسو به شما آموزش دهیم یک طریقه ناپُلی خواهد بود و با بکارگیری از آن قادر خواهید بود اسپرسو را با همان روشی که ایتالیاییها مهیا میکنند ، درست نمائید با ما همراه باشید در فرنون بلاگ
موکاپات را تا جایی که اغلب با خط مشخص می گردد از آب پر نمائید . درصورتیکه مشخص نشده است قادر خواهید بود آن را تا پایین سوپاپ اطمینان پر نمائید . آب نباید در زمان گذر از صافی نشت نماید برایاینکه این موضوع سبب می گردد قهوه آبکی گردد و مزه آن را تحت تأثیر قرار میدهد .
سبد را با بکارگیری از پودر قهوه اسپرسو پر بکنید ، توجه نمائید که پودر از کناره های محفظه بیرون نریزد قادر خواهید بود با انگشت یا پشت قاشق آهسته روی قهوه را صاف نمائید و پودر مازاد را کنار بگذارید .
مزه قوی و یا رقیق بودن قهوه هم برطبق اندازه قهوهای که در محفظه میریزید امکان تنظیم خواهد داشت پس توجه نمائید که آن را به پسند خودتان تنظیم بکنید .
بخش فوقانی که محفظه گردآوری قهوه اسپرسو می باشد را با دقت درست ببندید . دقت نمائید که به عوض گرفتن دسته ، خود قوری را در دست بگیرید و آن را در جایگاه خودش ثابت نمائید زیرا دسته به سادگی امکان شکستن خواهد داشت . مورد دیگر این که دقت نمائید که دسته فوقانی را به شکل دنده روی دنده نبندید و حتماً توجه نمایید که درست بسته گردد .
موکاپات را روی شعله ملایم قرار دهید زیرا دما کم سبب مزه خوب تر قهوه و خودداری از جوشش و فوران آن خواهد بود ، مورد دیگر این که در این وضعیت قهوه اسپرسو به آرامی بیرون مییاید .
تا مرحله چهارم شما یک قهوه اسپرسو ساده را با موکاپات تهیه کرده اید که قادر خواهید بود آن را داخل فنجان بریزید و نوش جان نمائید . ولی برای اینکه بتوانید اسپرسو ای نو از ناپُلی ایتالیا را تجربه نمائید گام های پنجم ، ششم و هفتم را به پسند خودتان اعمال کنید .
این بخش خیلی بااهمیت و اساسی می باشد و امکانپذیر خواهد بود با چند دفعه تکرار نمودن بتوانید خوب آن را اعمال کنید . در زمان آماده شدن قهوه اسپرسو آن را از روی دما بردارید و بخشی از آن را در ظرف ویژه ترکیب کردن بریزید و با شکر قاطی بکنید . در واقع دقت داشته باشید کم ریختن قهوه بهتر از زیاد ریختن آن خواهد بود به این دلیل در ریختن قهوه محافظهکار باشید .
ترکیب شکر و قهوه اسپرسو را خیلی سریع هم بزنید تا یک بستر کف تشکیل گردد (برای این مورد میتوانید از همزنهای الکتریکی کم حجم بکارگیری کنید) هنگامی که خیلی خوب ترکیب شد مجدداً اندکی اسپرسو افزون نمائید و به همین روال به کار خودتان ادامه دهید . میزان کف به وجود آمده به اندازه شکر ریخته شده و درست انجام دادن کار ارتباط خواهد داشت و شما فقط با چند مرتبه تکرار نمودن به سادگی قادر خواهید بود مثل یک ایتالیایی این گونه از قهوه اسپرسو را تهیه بکنید .
کافه فرنون یک کافه خاص بهترین کافی شاپ تولد تهران و بهترین کافی شاپ توانیر ونک با انواع غذاهای متنوع و نوشیدنی های گرم و سرد پذیرای شما عزیزان می باشد.