طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز) مرحله به مرحله : طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز) برای شما که خاص هستید و می خواهید میزبانی بی نظیری رو برای جشن و مهمونی ویژه تون داشته باشید با ما همراه باشید در
فرنون بلاگ
همین الان کافه فرنون رو برای داشتن یه روز پرخاطره رزرو کن :
رزرو کافه
همچنین برای شما که زمان زیادی ندارید تا برای پذیرایی شیک و امروزی وقت صرف کنید این آموزش تصویری و مرحله به مرحله رسپی کیک ردولوت (مخمل قرمز) رو در این نوشته آماده کردیم. علاوه بر اون کلی نکات کاربردی برای تزیین و فراستینگ و حتی باتر میلک برای شما همراهان گرامی در این پست تدوین کردیم.
کیک ردولوت یکی از کیک های ساده و بسیار ساده و متفاوت هست از نظر رنگ و مزه و میتونه جلوه بیشتری به مجالس شما بده
این کیک با توجه به اینکه در زمان کمی آماده میشه میتونه با تزئین ساده و متنوع نیاز های خیلی از مجالس و مناسبت های شما رو برطرف کنه.
(لطفا تمام نکات رو مطالعه بفرمایید چون ما در تلاشیم آموزش حرفه داشته باشیم و نکات جدید برای بهتر شدن شما رو بیان میکنیم)
بافت نرم و طعم خوب این رسپی و فیلینگ های متفاوت که با این کیک بسیار دلچسب و جذاب میشه دارای تنوع بسیار بالایی هست و ما اینجا چند نوع از این فیلینگ ها رو آموزش میدیم.
نکته:
فیلینگ به معنی موادی هست که بین لایه های میانی کیک قرار میدن که معمولا در کیک های تولد و یا عروسی گردو و موز هست که این مواد بر اساس کیک پایه تغییر میکنه و با طعم کیک هماهنگ میشه.
زمان تهیه کیک ردولوت:
همان طور که در مقدمه رسپی کیک ردولوت (مخمل قرمز) گفتیم زمان آماده سازی این کیک بسیار کم و آموزش آن بسیار ساده است و من میخوام آموزش کامل این کیک زیبا رو با یک فیلینگ خوشمزه و ساده بهتون آموزش بدم .
آماده سازی مواد: 30 دقیقه
پخت: 40 دقیقه
مناسب سرو: 4 نفر
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
مواد لازم برای کیک ردولوت(مخمل قرمز)
۲ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
۱ و ۱/۲ پیمانه شکر
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه باتر میلک
۳/۴ پیمانه روغن مایع
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱/۳ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری سر خالی سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز
آموزش تصویری کیک ردولوت (مخمل قرمز)
در ادامه برای راحتی کار شما ما آموزش تصویری کیک ردولوت (مخمل قرمز) رو آماده کردیم تا با کمک تصاویر به شما کمک کنیم که دیدگاه بسیار کاملی از نحوه تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز) به دست بیارید و شروع به پخت این کیک لاکچری کنید.
مراحل تهیه کیک ردولوت
مرحله اول) برای درست کردن این کیک باید باتر میلک داشته باشیم و چون در ایران موجود نیست من بهتون یاد میدم چطور درستش کنید.پس اول باتر میلک درست کنیم:
مواد لازم تهیه باتر میلک:
شیر پرچرب 1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
یک پیمانه شیر که باید پرچرب باشه رو بذاریم تا به دمای محیط برسه و بعد یک قاشق غذاخوری آبلیمو بهش اضافه کنیم (فرقی نداره که آبلیمو تازه باشه یا آبلیموهای کارخانه ای) حالا مخلوط رو کمی هم میزنیم تا شیر و آبلیمو مخلوط بشن و میذاریم تا برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بمونن بعد این مدت شیرمون یکم میبره و روش یکم غلیظ میشه حالا باتر میلک ما آماده است.
نکته: مراقب باشید که بیشتر روی حرارت نمونه چون کاملا آب شیر از چربیش جدا میشه.
مرحله دوم) در رسپی کیک ردولوت (مخمل قرمز) آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودرکاکائو رو با هم ۲ الی ۳ بار الک میکنیم.
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
نکته: میتونین به جای پودر کاکائو از شکلات جامد استفاده کنید (باید شکلات رو به صورت بنماری آب کنید)
بنماری یعنی :شکلات ها رو توی ظرف میریزیم وروی بخار آب قرار میدیم و مخلوط میکنیم تا ذوب بشه.
مرحله سوم) در رسپی کیک ردولوت (مخمل قرمز) تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا زمانی که مخلوط کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دو برابر بشه.
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
مرحله چهارم) بعد روغن و باتر میلک آماده شده و رنگ خوارکی رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کرده و با لیسک یا قاشق همشون میزنیم تا مخلوطمون یکدست بشه.
نکته: اگر شکلات مایع استفاده کردین چند قاشق از باترمیلک رو جدا میکنیم و شکلات رو باهاش مخلوط میکنیم و بعد به کل باتر میلک ترکیب میکنیم.
مرحله پنجم) رنگ رو اضافه میکنیم:
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
در صورتی که از رنگ خوراکی مایع استفاده میکنین میتونین مثل توضیح بالا یکسره به مخلوط اضافه اش کنین اما اگه مثل من از رنگ پودری استفاده میکنین بهتره یک مقدار از مخلوط رو بردارین تو یه کاسه بریزین و بعد رنگ پودری رو باهاش مخلوط کنین و وقتی یکدست شد دوباره به بقیه مخلوط اضافش کنید چون ممکنه رنگ پودری حل نشده بمونه. من همیشه از رنگ پودری استفاده میکنم چون قدرت حل شدن در چربی رو بیشتر داره و بعد از پخت زنگ شفاف تر و براق تر میشه و بهترین مارک رنگ مایع شف مستر هست
حالا مخلوط ما تقریبا به رنگ قرمز در اومده و باید بقیه مراحل رو ادامه بدیم.
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
مرحله ششم) در رسپی کیک ردولوت (مخمل قرمز) مواد خشکمون رو به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه. همه مواد رو هم اضافه میکنیم و باز با لیسک مواد رو کمی هم میزنیم.
نکته: سرکه رو به این خاطر اضافه میکنیم چون کیک رو قرمز تر خوشرنگ تر میکنه. اما اصلا نگران طعم نهایی کیک نباشین نه سرکه و نه آبلیمو داخل باتر میلک در طعم نهایی کیک تاثیر ندارن و ترشش نمیکنن.
نکته: اگر بعد از ترکیب مواد کامل رنگ مورد نظر به دست نیومد مقداری از مواد را مجدد جدا کنید و رنگ مایع اضافه کنید و بعد از مخلوط کامل به مواد برگردانید.
مرحله هفتم) حالا قالب خودمون رو انتخاب میکنیم و کاملا با روغن چربش میکنیم و بهتره کف قالب رو هم کاغذ روغنی بذاریم. ابعاد قالب مناسب برای یک کیک این رسپی برای قالب گرد
قطر 23 تا 25 سانتیمتر
ارتفاع15 تا 17 سانتیمتر
ابعاد قالب مناسب برای کیک که تقسیم به دو کیک بشه
قطر 23 تا 25 سانتیمتر
ارتفاع12 تا 10 سانتیمتر
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
نکته: ابعاد قالب بسیار مهم هست چون در صورت متناسب نبودن قالب با میزان مواد مغز کیک خام میمونه.در مورد قالب ها به صورت کامل توضیح خواهم داد.
مرحله هشتم) مایه کیکمون رو داخل قالب میریزیم.
مرحله نهم) قالب رو برای مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذارم تا کیک بپزه و پف کنه.
در کل باید حواسمون به کیک باشه چون دمای فر های مختلف و زمان پخت کیک داخلشون کمی با هم فرق داره پس وقتی کیک پف کرد و سطحش سفت شد از فر درش میاریم تا بیش از حد داخل فر نمونه و اطرافش نسوزه.
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
کیک مخمل قرمز ما آماده هست وقتی کیک سرد شد آماده فیلینگ گذاری هست که من همینجا یک فیلینگ ساده آموزش میدم. من برای مواد بین کیک کرم چیز فراستینگ (کرم پنیری)استفاده میکنیم. شاید خیلی از ما بعضی از کیک ها رو با طعم یک کرم خاص با طعم پنیر خامه ای امتحان کرده باشیم. این کرم خاص و خوشمزه که به (کرم چیز) یا (کرم پنیری) معروف هست و در بعضی کیک ها یا کاپ کیک ها استفاده میشه و جایگزین مناسبی است برای خامه از این جهت که پنیر حجم خامه رو کم تر میکنه و شیرینی خامه به مراتب کمتر میشه.
بریم برای آماده این کرم چیز ساده و کاربردی:
مواد لازم برای رسپی کرم چیز خامه ای
خامه فرم گرفته 500 گرم(میتونین خامه رو از قنادی ها تهیه کنید).
پنیر خامه ای 500 گرم(میتونین از پنیر ماسکار پونه استفاده کنید).
طرز تهیه کرم چیز فراستینگ یا کرم پنیری:
مرحله اول) خامه قنادی اگر یخ بسته است و فرم گرفته نیست باید اون رو در محیط بیرون قرار بدین تا حالت خمیری بگیره و بخشی از اون مایع بشه و بعد با همزن برقی به حدی خامه رو میزنیم تا کاملا حجیم و سفت بشه به طوری که اگر ظرفو برگردوندین از ظرف جدا نشه یا خامه به صورت قله ای بمونه.
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز)
مرحله دوم) پنیر خامه ای رو در بیرون یخچال میذاریم تا به دمای محیط برسه و بعد اونو با همرن برقی به حدی میزنیم تا جای پره های همزن روی پنیر بمونه.
نکته: من از شیرین کننده ها استفاده نمیکنم چون طعم کم نمک با شیرینی خامه مزه متعادل و خوبی رو داره در صورت تمایل به شیرینی بیشتر میتونین شکرآسیاب شده و الک شده به اندازه 2 قاشق غذا خوری به پنیر اضافه کنید.
مرحله سوم) در آخر خامه و پنیر رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن مجدد میزنیم تا کاملا یکدست و سفت شود تا حدی که جای پره های همزن روی مواد بمونه. کرم شما آماده است .این کرم انقدر سفت هست که قابلیت فرم گیری بالایی داره و میتونین با ماسوره قنادی ازش استفاده کنید و یا حتی کیک هاتونو کاور کنید.
نکته : در صورت تمایل به رنگ کردن کرم بخشی از مواد رو قبل از اینکه با همزن بزنیم با رنگ به خوبی مخلوط میکنیم و بعد با مواد حجم مورد نظر ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم) اگر در پخت کیک در یک قالب بود اون رو بعد از کاملا سرد شدن به دو بخش به صورت افقی برش میزنیم و کرم رو میمالیم بین لایه ها.
کافه فرنون یک کافه خاص بهترین
کافی شاپ تولد تهران و بهترین کافی شاپ توانیر ونک با انواع غذاهای متنوع و نوشیدنی های گرم و سرد پذیرای شما عزیزان می باشد.
بهترین کافی شاپ تهران | بهترین کافه های تهران برای قرار عاشقانه | بهترین کافی شاپ تهران برای ولنتاین | رزرو بهترین کافی شاپ تهران برای ولنتاین | سورپرایز ولنتاین در کافه | کافه مناسب برای ولنتاین | کافی شاپ برای ولنتاین | رزرو کافه برای ولنتاین