چای یا قهوه کدام بهتر است؟
قهوه یا چای ، واقعیت آن می باشد که اولویت برجسته تری برای هیچ کدام از آنها وجود نخواهد داشت . هر دو زمانی که گفتگو از صحت است ، لیستی از مزایا و معایب را در خودشان دارند . در این مطلب به مزایا و معایب هر کدام اشاره می کنیم با ما همراه باشید در فرنون بلاگ
چای
مزایا : چای شامل فهرست بلندی از مزایای تندرستی است . این آشامیدنی سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که ضد التهاب است و از سفت گشتن رگهای شما ممانعت به عمل می آورد .علاقه مندان به چای به مقدار قابلملاحظه کمتر در خطر مبتلا شدن به سکته مغزی و قلبی می باشند . مورد دیگر این که چای باعث افزایش بهداشت مغز می گردد .این افراد سطح فشردگی استخوان زیادتری دارند و مقدار مشکلات استخوانی آنها اندک تر است .به طور فراگیر چای ضد کهنسالی می باشد . بررسی ها ارائه می دهند که ، سلولهای علاقه مندان به چای ، سن بیولوژیکی پایین تری در مقابل به اشخاصی که چای نمی خورند دارند .
معایب : اولین نقص چای اثرگذاری بر روی ظاهر دندانهای شما می باشد . عیب دیگر آن اثرگذاری بر روی مقدار آهن تن می باشد که از جذب آهن ممانعت می نماید . در پژوهشی که در سال 1982 اعمال شد . دانشمندان دریافتند که ، کسانی که بعد از غذا چای می خورند ، 62 درصد باعث کم شدن جذب آهن بدن آنها می گردد ، در صورتی که کسانی که قهوه می نوشند ، 35 درصد .
اگر شما به کافئین حساسیت دارید ، خود کافئین حاضر در چای برای شما مضر است ، هرچند مقدار کافئین چای از قهوه اندک تر خواهد بود . یک فنجان چای سیاه محتوی 70 -14 mg کافئین خواهد بود و چای سبز 45 – 24 mg ، درحالی که همین میزان از قهوه 200 -95 mg کافئین خواهد داشت .
در رابطه با جذب آهن ، درصورتیکه شما به گوشت علاقه دارید و زیاد میل می کنید ، میزان تانن حاضر در چای کمترازآن خواهد بود که ، بخواهد بر روی جذب آهنی که شما از گوشت ، ماهی ، مرغ و بوقلمون می گیرید اثر عظیمی بگذارد . اما درصورتیکه بیشتر از گیاهان برای غذاهای خود استفاده می کنید ، بهترین راه برای جبران ، میل کردن غذاهای گیاهی سرشار از آهن با منبعی از ویتامین C می باشد . منبعهای عالی ویتامین C ، مانند فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی ، گل کلم ، کیوی و توت فرنگی می باشد.
قهوه
مزایا : بررسی های انجام گشته در دانشگاه هاروارد ارائه می دهد ، اشخاصی که میان 3 تا 5 فنجان قهوه یه صورت روزانه می نوشند ، کمتراز اشخاصی که کمترازاین مقدار قهوه می نوشند و یا به هیچ وجه نمی نوشند ، دچار فوت ناگهانی از مریضی ها می گردند . قهوه سرشار از آنتی اکسیدان می باشد و میل کردن آن به صورت مرتب شما را در مقابل دیابت گونه 2 ، بیماری پارکینسون و شماری از سرطانها مصون نگاه می دارد.
معایب : مادههای طبیعی در قهوه فیلتر نشده ( آب پز گشته یا اسپرسو) مقدار کلسترول را زیاد می کند . چنانچه ناراحتی معده یا بیماری های گوارشی دارید ، استفاده چای برای شما خوب تر از قهوه می باشد .یک بررسی ارائه داده است که ، بکارگیری زیاد از قهوه ( 4 یا بیشتر فنجان به صورت روزانه) فشردگی استخوان را 2 تا 4 درصد افت می دهد ، اما این به معنی ازدیاد خطر شکستگی استخوانها نیست . به هر صورت چنانچه شما مشکل فشردگی استخوان دارید ، برای استعمال قهوه با دکتر خود مشاوره نمائید .
عیب دیگر قهوه ، در مقدار کافئین آن می باشد . کافئین موجود در قهوه زیادتر از کافئین حاضر در چای خواهد بود . کافئین یک تحریک کننده می باشد ، پس چنانچه به آن حساسیت دارید ، قهوه ممکن خواهد بود موجب تحریک بیشتر از حد گشته ، شما را عصبانی یا دچار بیقراری کند . درصورتیکه فشار خون زیاد دارید ، شما بایستی استفاده کافئین را بسیار کم کنید . چون کافئین می تواند ، باعث ازدیاد فوری اما کوتاه مدت فشارخون گردد .دو یا بیشتر فنجان قهوه در طول روز ، قادر خواهد بود ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی در افراد را با یک جهش ژنتیکی فوری ، همان که کم کم کافئین را در بدن تجزیه می نماید ، بیشتر کند . متاسفانه آزمایش های زیادی برای کافئین انجام نمی گردد ، برایاینکه به وسیله طبیبان تجویز نمی شود . در نهایت الزاماً باید متذکر شویم ، کافئین مدر خواهد بود ، به این معنی که ادرار را با یک فشار هر بار از تن بیرون می نماید . در صورتی که بررسی ها نشان می دهد که ، تن شما قادر است برای یک عادت مرتب ، نظمدهی گردد . حال چنانچه شما تنها یک دفعه آن را اعمال دهید و یا بیشتر از حد متداول ، این نظم به هم می ریزد. پس ادرار مکرر هم ، موجب بی آبی بدن می گردد .
کافه فرنون یک کافه خاص بهترین کافی شاپ تولد تهران و بهترین کافی شاپ توانیر ونک با انواع غذاهای متنوع و نوشیدنی های گرم و سرد پذیرای شما عزیزان می باشد.