تاریخچه سالاد سزار : این غذای عجیب و غریب و دارای شهرت در آمریکا،در واقع در مکزیک نوآوری شدهاست.رستورانی دیرین در تیهوانا شهری وسیع و مرزی در مکزیک وجود دارااست که برای نخست این سالاد را تهیه و تنظیم نموده است و در دست عامه ی عموم قرار داده است و به “منزل سالاد افسانه ای سزار” دارای شهرت میباشد با ما همراه باشید در کافه فرنون
از ایتالیا به امریکا و نهایتا متولد مکزیک!
کاردینی در سال 1910 از ایتالیا به امریکا هجرت کرد و در بالا یک رستوران در ساکرامنتو و آنگاه در سن دیگو گشوده کرد و در ده سال 1920 به شهر تیهوانا در مکزیک رفت و همین رستوران مشهور را بهرهبرداری کرد.
رُزا، دختر کاردینی میگوید پدرش در سال 1924 و درست در روز استقلال امریکا،این سالاد تعجب آور و غریب را ابتکار عمل نموده است.وی میگوید پدرش ظرفی عظیم برداشته و برگ های کاهو،زرده تخم مرغ و پنیر پارمزان و یکسری ماده ی اولیه خیره کننده تر را به آن افزوده است که مزه پایانی بسیار خوشمزه ای داشته است.ولی سالها آنگاه یکیاز دوستان کاردینی و حتی برادرش مدعا شدند که سالاد در واقع نوآوری آنها بوده میباشد و تا امروز به طور قطعی معلوم نشده که کدام اظهار نظریات رنگ و بوی واقعیت داراست.
تاریخچه سالاد سزار
سالادی برای روشنفکرهای امریکایی!
در طی ده سال 1920 ستارگان هالیوودی متعددی به آن طرف مرزهای اروپا سفر می کردند و همین قضیه خیلی زود سبب شد تا اسم سالاد سزار دهن به دهن بچرخد و در آن سالها تبدیل به غذای معروفی در میان قشر نوگرا و نابغه ی امریکا گردد.
شهرت ی این سالاد خیلی زود به اروپا هم رسید و فی مابین اروپاییان هم نام و قانونی برای خودش به راه انداخت.مجلات دارای اعتبار آن سالیان از این خوراک یاد کردند و حتی با این عنوان به استقبال آن رفتند “عالی ترین امر غذایی پنجاه سال اخیر امریکا
کاردینی سالادها را بسته بندی کرد و از تیهوانا به لس انجلس ارسال میکرد.سالادهایی که سس نداشتند و در سال 1948 سس اختصاصی این سالاد را هم ایجاد کرد و بصورت غیروابسته به فروش میرساند.سالادی که کلیه آن را امریکایی می دانستند البته زادگاه حقیقی اش جایی مجاورت مرز امریکا البته در مکزیک بود.
سس سالاد منحصر کاردینی بعداز سپری شد این همه سال هنوز هم با به عبارتی فرمولاسیون در امریکا به فروش میرسد.
سال 2009 در ادامه نقطع ی عطف دریافت کردن ناامنی و خشونت های داخلی در مرزهای امریکا و مکزیک،رستوران سزار بسته شد و در سال 2010 به وسیله یک کدام از طلایی ترین سرآشپزهای مکزیکی بنام خاویز پلاسکنسیا بازگشایی شد.
رستوران سزار هنوز هم سرپا و قبراق
این روز ها رستوران سزار درحال حاضر و هوایی مشابه اروپای قدیم داراست.رستورانی که با سقف چوبی تیره و دیرین اش نور و روشنایی یه خرده را به فضای داخلی رستوران می تاباند و پیش سرویس هایی با کت و شلوارهایی سیاه و سپید و تروتمیز و دیوارهایی که با عکس هایی از بازه شکوه این رستوران تزئین گردیده اند.
تاریخچه سالاد سزار
چگونگی سرو این سالاد در منزل ی پدری اش
توصیه دادن یک سالاد سزار در محل حقیقی و واقعی تولدش مثل یک بازی هنرمندانه و حس برانگیز میباشد.دکمه ای که فشار می دهی تا پیش سرویس را بخوانی و دقایقی سپس که ظرف ای با کاهوهای رومانیایی و بو و رایحه سس دل انگیزش مستت می نماید.
رقص جالب خوراکی هایی که پیش سرویس به ترتیب و ریتم دار با ظرف ی سالاد شما انجام میدهد مشتمل بر افزودن یک قاشق کوچک سیر خرد گردیده و آنگاه یه خرده خردل و درپی پوره ی انار و تعدادی قطره از سس Worcestershire (سس انگلیسی مخصوصی که مواد تشکیل دهنده اش هنوز بصورت دقیق مشخص وجود ندارد البته به صورت عمده تشکیلشده از سرکه مالت، پیاز، سیر، نمک، گیلاس، آب، شکر و عصاره فلفل چی) میباشد.یه خرده بعدتر یک تخم مرغ خام را در حضور شما میشکند و زرده اش را داخل پیاله شما خالی می نماید.روند بعدی افزودن آب لیمویی که در حضور شما فشرده میگردد و همینطور روغن زیتون و پنیر پارمزان میباشد و آنگاه استارت به هم زدن محتویات پیاله ی چوبی شما می نماید.
تاریخچه سالاد سزار
این سالاد آنقدر مهم و دوست داستنی میباشد که دیگر کسی به ریشه اش اندیشه نمی نماید و این سالاد را بعنوان غذایی بین المللی و بالاتر از مرزها می شناسد.