طرز تهیه موهیتو به روش کافی شاپ : این دفعه در وبلاگ کافه فرنون روش تهیه موهیتو را به شما آموزش میدهیم؛ یکی از محبوبترین و بهترین کوکتل های تابستانه که شهرت آن در منوی اغلب کافهها به چشم میخورد و میتواند در روزهای گرم ، سرزندگی و تازگی را به هر کسی ارمغان دهد .موهیتو قطعا یکی از بهترین نوشیدنیها سرد جهان شده . کمتر کسی پیدا میشود که در یک روز داغ تابستانه از ترکیب جادویی لیمو و نعنای تازه با قطعه های کوچک یخ لذت نبرد .
گفته میشود این نوشیدنی اولین بار در شهر هاوانا که پایتخت و بزرگترین شهرساحلی کوبا است ، درست شده . در این ناحیه برگهای تازه و باکیفیت نعنا به فراوانی پیدا میشود و لطافت و طراوات برگهای نعنا در درست عمل کردن یک موهیتوی خوشمزه ارزش زیادی دارد . مسلماً عدهای بر این باورند که موهیتو تنها یک مبدا ندارد و افزون بر کوباییها ، دریانوردان هلندی هم نوعی آشامیدنی مانند به موهیتو درست میکردهاند .
درصورتیکه نعنا و لیموی تازه در منزل دارید ، پشنهاد خواهیم کرد همین حالا دست به کار شوید و همگام ما یک موهیتوی خوشمزه درست کنید . قول میدهیم درصورتیکه گام های درست اجرا کردن موهیتو را برابر گفته ما پیش ببرید ، به یک موهیتوی عالی و رتبه یک به منظور لذت بردن خود و پذیرایی از مهمانهایتان میرسید .
مواد لازم برای ۲ نفر
لیمو ترش کوچک : ۴ عدد
نعنای تازه : ۱۰ شاخه
شکر : ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش رنده شده (زست لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
یخ خرد شده : ۱٫۵ پیمانه
آب سرد یا گازدار : ۱ پیمانه
۱ .آب لیموترشها را بگیرید و پس از سوا کردن هستهها در مخلوطکن بریزید .
۲ .شکر و زست لیمو را به مخلوطکن اضافه کنید .
۳ .نعنا را اضافه کنید . میزان نعنا بسته به ذائقهی شما میتوانید کمتر یا زیادتر باشد .
۴ .یخ را هم به مخلوطکن اضافه کنید .
۵ .در انتها آب سرد یا آب گازدار را اضافه و مادهها را با هم میکس کنید .
۶ .تعداد یخ باید به اندازهای باشد که موهیتو بعد از میکس گشتن ظاهری مانند این عکس پیدا کند .
۷ .موهیتو را در لیوان بلند بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا و برش لیمو تزیین کنید .